• Türkiye SiteTürkçe
  • Global SiteEnglish
  • Para Birimi : USD

    BLOG

    • Kıyafetinize Uygun Çelik Alyans

      Alyanslar hem evliliğin hem de nişanın en önemli unsurlarından ve ömür boyu taşınan aksesuarlar olması sebebiyle her çift için alyans seçimi büyük bir önem taşıyor. Son yıllarda alyans modasında yaşanan hızlı değişimin en dikkat çekici parçasıysa tabi ki çelik alyans trendi. Klasikleşmiş ve demode alyanslar yerine çok daha modern görünüme sahip olan çelik alyanslar gün geçtikçe daha fazla çiftin tercihi olmayı başarıyor.

      Hem dayanıklı hem şık

      Çelik alyansların...

    • Altına Alternatif Hediyelik Ürün

      Altına Alternatif Hediyelik Ürün

      Kadınlar için hediye her zaman değerlidir. Alacağınız hediyenin ne boyutu, ne de ücreti onlar için önemsiz ayrıntılar arasında yer alır. Altın ise erkekler için kadınlara verilebilecek hediyeler arasında akla ilk gelen seçenektir. Ama artık klişelerden sıkıldıysanız ve annenize, kız arkadaşınıza veya eşinize güzel, değişik bir hediye almak istiyorsanız altına alternatif olarak hediyelik ürün seçenekleri sunmak istiyoruz.

      En İyi Hediye; Yüzük!

      Kadınlar için en ideal ve en iyi hediye seçenekler...

    • Çelik Alyans Kararır mı?

      Paslanmaz çelik ile üretilen takılar altın ve gümüş alyans, küpe, kolye ve gibi değerli madenler ile yapılan takılar kadar görsel ve onlardan sağlık açısından daha faydalıdır. Çelik alyans ve takılarda içeriğindeki krom nedeniyle paslanma ve kararma olmaz. Bayanların en sık karşılaştığı alerjik reaksiyon olmaz. Bunun nedeni içeriğinde nikel olmamasıdır. Gümüş takılarda zaman içinde kararma olmasına rağmen çelik takıda bu olmaz. Denizde, havuzda ve banyoda çıkarmadan rahatlıkla kullanım özelliğine sahiptir. Altın kolye, küpe ve alyans modelleri ...

    • Birlikteliğin, evliliğin ama hepsinden çok aşkın simgesi olan alyanslarda yeni trend çelik çift alyans modelleri. Aşkı dayanıklılık ve modern çizgilerle harmanlayan tasarımları ile çelik alyanslar artık tüm çiftlerin ilk tercihi ve emin olun ki bu muhteşem alyanslar gün geçtikçe artan popülerliklerini sonuna kadar hak ediyorlar. Her tarza hitap eden çelik alyanslar ile siz de alışılmışın dışına çıkarak aşkınızı çelik alyanslar ile bir modern zaman masalına dönüştürebilirsiniz.

    • Dünyanın en keyifli şeylerinden biri hediye vermektir, hele de söz konusu sevgiliye hediye vermek olduğunda bu keyif ikiye katlanır. Ancak sevgiliye hediye seçmek çoğu kişi aynı zamanda oldukça stresli bir iştir zira herkes sevgilisine hem işine yarayacak hem beğeneceği hem de zevkle kullanacağı bir armağan vermek ister. Peki, hediye nasıl seçilir ve daha da önemlisi sevgiliye hediye ne alınır?

      Hem şık hem anlamlı olmalı

      Sevgiliye alınacak hediyenin her şeyden önce anlamlı olması gerekir, ona karşı duyulan sevgiyi içten bir şekilde ifade e...

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11