• Türkiye SiteTürkçe
  • Global SiteEnglish
  • Para Birimi : USD

    Hediyelik Kol Saati

    Kim mutlu olmaz ki hediye aldığında… Bazen bir arkadaşa, bazen aile fertlerimize, bazen de kendi kendimize hediye alırız. Saatlerce düşünürüz eşimize ne hediye alsak diye. İşte ne hediye alacağınızı düşüneceğiniz vakti başka aktivitelere ayırabilirsiniz. Size vereceğimiz orijinal bir hediyelik fikrine hazır olun!

    Sevdiklerinize onlarla geçirdiğiniz ve geçirmek istediğiniz mutlu zamanlara şahitlik edecek bir Lovewatch saatine ne dersiniz? Sıradan bir saat olmayan Lovewatch bayan spor saatleri ile sevdiklerinize şık bir hediye olacak. Hediyelik kol saati kulvarında rakipleri arasında, estetik görünümü ve cazip fiyatı ve inovatif değiştirilebilir kayışları ile Lovewatch tercih edilen bir markalarıdır.

    Değiştirilebilir kayışları takıp çıkartmak son derece kolaydır. Herhangi bir zorlama kuvvet uygulamasına ihtiyaç duyulmaz. Paslanmaz çeliğin estetik ve şık görünümüne tam uyum sağlayan, şıklığınıza şıklık katan renkli kayışlar, taşlı ve rengârenk kadran ile sevdiklerinizin gönüllerini fethedeceksiniz.

    Lovewatch size orijinal kutusunda teslim edilir. Hediyeniz hem kutusu hem de kendisi son derece gösterişlidir. Hediye aldığınız saate uygun alternatif kayışları www.lovewatch.com dan tedarik edebilirsiniz.
    Gökkuşağının renklerinden esinlenilerek tasarlanan renkli kayışlarla zamanı eğlenceli kılar. Sevdikleriniz yeni Lovewatch’ından memnun kalacak ve bu hediyeyi hiçbir zaman unutmayacak.