• Türkiye SiteTürkçe
  • Global SiteEnglish
  • Currency : USD

    Her Erkeği Stil Sahibi Yapan Vintage Kol Saati

    Uzun süredir moda dünyasının ana akımlarından biri olan vintage tabi ki aksesuarların en vazgeçilmezi saatleri de etkiliyor. Saat kullanmaktan vazgeçemeyen, kolunda saati yokken kendini eksik hisseden ancak sıradan saatlerden de hoşlanmayanlar  vintage saat modellerine yöneliyorlar. Lovewatch vintage koleksiyon ile tüm beyler hayallerinin retro ve vintage erkek saat modelleri ile buluşuyor.

    Her tarzla kusursuz uyum

    Hasır kordon ve renkli kadran ile her erkeğin ilk görüşte vurulacağı bu muhteşem retro erkek saati usta ellerden çıkan tasarımı ile her tarzla kusursuz uyum sağlayabilme özelliğine sahip. İster spor bir kıyafete albeni katacak bir son dokunuş olarak ister ofis şıklığı için giydiğiniz klasik kıyafetleri monotonluktan kurtaracak klas bir detay olarak kullanabileceğiniz retro saat ile her an ve her yerde çekici görünme şansı yakalayacaksınız.

    Takvimi ile hayatı kaçırmanızı engelleyecek

    İnce tasarımı sayesinde kolunuzdaki varlığını bile hissetmeyeceğiniz denli hafif olan retro erkek saati big date takvim ile hayatı kaçırmanızı engelleyecek. Bombeli cam, tarihi takip edebileceğiniz takvim ve tabi ki çizilmemesi bu muhteşem saati şık bir aksesuar olmanın ötesine taşıyan özellikler.

    Eşsiz bir hediye

    Erkeklerin saatlere olan düşkünlüğü retro erkek saatini aynı zamanda kusursuz ve eşsiz bir hediyelik eşya haline getiriyor. Kendinizi ödüllendirmek için kendinize bir hediye olarak tercih edebileceğiniz gibi sizin için değerli olan tüm erkek arkadaşlarınıza, aile bireylerinize hayat boyu büyük bir keyifle taşıyacakları bir hediye vermek için de mükemmel bir alternatif. Retro erkek kol saati ve çok daha fazlası için www.lovewatch.com erkek saat koleksiyonu sizi bekliyor. Her biri kendi alanında efsane olarak tanımlanabilecek saat modellerini hemen incelemeye başlayabilir ve kolayca satın alarak rakipsiz bir aksesuara sahip olmanın tadını çıkartabilirsiniz.