• Türkiye SiteTürkçe
  • Global SiteEnglish
  • Para Birimi : USD

    Zamana Ayak Uydur

    Aksesuarlar modanın temel taşlarındandır. Öyle ki taşları keser parlatır göz kamaştırıcı şekillere büründürür giysilerimizi takılarımızı süsleriz. Pahalı ve nadir bulunanları üzerimizde taşımanın verdiği haz başka olsa da imitasyonlar ve ışıltılı değersiz taşlar da hem bayanlar hem erkekler arasında revaştalar.

    Lovewatch olarak dünya modasını yakından takip edip, giyim kuşama özen gösterenlerin zerafetini tamamlamak üzere takılarla aksesuarlarını tamamlıyoruz. Lovewatch şık kombininizi kayışı değiştirilebilir paslanmaz çelik kol saatleri ile tamamlıyor.

    İçinde bulunduğumuz yüzyıl modanın en çok prim yaptığı ve geliştirdiği yüzyıldır. Ta ki 30’lardan günümüze kadar, popüler kültürün moda anlayışı da değişmiştir. Saatler giyim kuşam modasının her zaman tam ortasında kalmıştır. Özellikle erkeklerin yanlarından eksik etmedikleri aksesuar saatidir. Köstekli saatlerle başlayan moda akımı teknolojik gelişmelerle, hem pratik hem hafif, bayanların da kullanabileceği narin görünümlerine kavuşturmuştur.