• Türkiye SiteTürkçe
  • Global SiteEnglish
  • Para Birimi : USD

    Paslanmaz Çelik Saat

    Paslanmaz çelik kasalı kol saati, çeliğin sağlam kimyası, açık parlak grimsi rengi ile güçlü görünüme sahiptir. Güçlü karaktere sahip kişileri çeliğe benzetiriz halk arasında. Kırılmaz… Bükülmez… Yıpranmaz… Paslanmaz…

    Fazla eşyaya sahip olmayı sevmiyor ve şıklıktan da ödün vermek istemiyorsanız size lovewatch paslanmaz çelik kol saatleri ile tanıştıralım. Sağlam ve karizmatik duruşunun yanında ekonomik olması da sizi cezbedecek. Çelik kol saatleri fiyatları ile alakalı kısa bir araştırma yapmışsanız, mutlaka lovewatch kalitesinde ve fiyatında başka bir marka ile karşılaşmadınız.

    Saat kasalarında aradığınız incelik ve hafifliği size sadece 6mm kasası ile Lovewatch sunabilir. Japon pilli makinesi ile uzun süre pil değiştirme ihtiyacı duymazsınız. Pil tüketimi ekonomiktir.

    3Kaplaması Gold Pvd, Rose Pvd ve Titanyum Pvd olmak üzere üç çeşittir 38mm ve 41mm çapındadır. Her kaplamaya uygun kordon seçenekleri 18mm ve 20mm genişliğindedir. Çelik kasası paslanma yapmadığı için havuzda, denizde kullanabilirsiniz, elinizi yıkarken çıtarmak zorunda kalmadan kolay kullanım sağlar. Lovewatch paslanmaz çelik kol saatleri su geçirmezdir. Sağlam kasa sayesinde makine son derece güvendedir.

    Sağlam ve güçlü yapısı ve deri ya da tekstil kayışlar size her platformda kullanım kolaylığı sağlar.